Mulder groenonderhoud..


In 2012 ben ik gestart met hovenierswerkzaamheden.. Eerst als ZZP-er voor 3 dagen in de week en daarnaast verrichte ik kantoorwerkzaamheden in loondienst.

Per 1 september 2017 ben ik helemaal uit loondienst gegaan en ben ik volledig ZZP-er. Ik verricht sinds die tijd voornamelijk hovenierswerkzaamheden, maar zo nu en dan doe ik nog steeds administratief werk.

 

Het was wel een hele verandering om hovenierswerk te gaan doen i.p.v. kantoorwerk. Maar o.a. door de zorg en spanningen thuis i.v.m. de ziekte van

mijn vrouw kreeg ik in 2011 een Burn-out. Het lukte me toen niet meer om het kantoorwerk de hele week vol te houden. Daarom ben ik ander werk gaan doen.

Omdat ik tuinieren altijd al leuk gevonden heb, ben ik gaan hovenieren.. Een aantal collega-hoveniers heeft me hierbij enorm geholpen.. Mede dankzij hen heb ik inmiddels heel wat ervaring opgedaan en ook diverse vaardigheden aangeleerd. 

 

Ik verhuur me aan verschillende hoveniers en heb ook enkele eigen tuinklussen.

Voor mezelf verricht ik het liefst tuinonderhoudswerkzaamheden, zoals hagen snoeien, de tuin onkruidvrij maken e.d. Maar ook doe ik af en toe aanlegklussen.

Voor andere hoveniers verricht ik beide werkzaamheden..

 

Mocht ik in het tuinwerk wat voor je / u kunnen betekenen, dan hoor ik het graag.

Contact opnemen kan door een mail te sturen naar gwmulder@kliksafe.nl


Onderhoud..

Klik hier om foto's van tuinonderhoud en divers snoeiwerk te bekijken..

aanleg..

Klik hier om foto's van aanlegklussen

te bekijken..